Τρόποι πληρωμής

Προσφέρουμε στους πελάτες μας πληθώρα τρόπων πληρωμής για να αγοράσουν τα προϊόντα τους με ασφάλεια και διακριτικότητα. Ανεξαρτήτως του τρόπου που θα επιλέξετε για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η πληρωμή σας λαμβάνει χώρα σε ένα απλό και ασφαλές περιβάλλον.

Πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα θεωρείται ένας από τους πιο συνηθισμένους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής μέσω του διαδικτύου. Στη Cibdol, δεχόμαστε Visa και MasterCard. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας, την ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας (στην πίσω πλευρά της κάρτας) στη σχετική σελίδα. Η πληρωμή σας θα πρέπει να γίνει άμεσα και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία της παραγγελίας σας αμέσως.

Τραπεζικό έμβασμα

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική μεταφορά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή στον ακόλουθο λογαριασμό:

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αναφορά. Σημείωση: Παρόλο που σε πολλές περιπτώσεις είναι στιγμιαία, η ολοκλήρωση μιας τραπεζικής μεταφοράς μπορεί να διαρκέσει έως και 3 ημέρες, ανάλογα με το από πού μεταφέρονται τα χρήματα. Θα αρχίσουμε να συσκευάζουμε την παραγγελία σας μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων.

Cibdol BV
UBS Bank
IBAN: DE53 5022 0085 3296 1400 18
Swift/Bic: SMHBDEFF
Αριθμός αναφοράς: (ξεκινά με) B000.....

Εξοικονόμηση χρημάτων στα τέλη τραπεζικών εμβασμάτων

Η μεταφορά χρημάτων, ειδικά σε διεθνές επίπεδο, μπορεί να επιφέρει ανεπιθύμητα τραπεζικά έξοδα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις παραγγελίες που προέρχονται από περιοχές εκτός της ζώνης του ευρώ. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες επιλογές, δεδομένου ότι ορισμένες εταιρείες προσφέρουν τώρα γρήγορες και ασφαλείς διεθνείς υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων, απαλλαγμένες από τα υψηλά τραπεζικά τέλη.

Τέτοιες εταιρείες είναι οι εξής:

Xoom
HiFX
XE Trade
1st Contact
UK Forex
Transferwise
World first

iDeal

Το iDeal είναι μια απλή εναλλακτική μέθοδος πληρωμής και είναι διαθέσιμη στην Ολλανδία. Καταργεί την ανάγκη χρήσης πιστωτικής κάρτας και επιτρέπει γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές απευθείας από την τράπεζα σας. Το όνομα του παρόχου πληρωμής είναι το όνομα που θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας.

Direct E-Banking

Το Directebanking.com προσφέρει μια σχετικά νέα υπηρεσία που χρησιμοποιεί το πρότυπο TÜV για να εγγυηθεί την ασφάλεια των συναλλαγών. Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Direct E-Banking, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πληρωμή που πηγαίνει απευθείας στον λογαριασμό μας. Αυτό επιτρέπει ασφαλείς και διακριτικές διεθνείς πληρωμές, που πραγματοποιούνται σχεδόν στιγμιαία.

Bancontact

Το Bancontact χρησιμοποιεί τα ίδια πρωτόκολλα ασφάλειας με μια διαδικτυακή τραπεζική πληρωμή. Δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού, καθώς αν έχετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον απλό και εύκολο τρόπο πληρωμής.


Αναζήτηση προϊόντων