Γίνετε συνεργάτης της Cibdol

banner affiliate partner Cibdol

 

Ψάχνουμε πάντα για συνεργάτες που επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Διαχειρίζεστε κάποιον ιστότοπο ή κάποιο blog; Συνεργαστείτε μαζί μας! Θα κερδίζετε χρήματα όταν οι επισκέπτες που παραπέμπονται από εσάς παραγγέλνουν κάποιο προϊόν μας. Θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε τις σχετικές λεπτομέρειες και τα οφέλη.

 

 

Τι είναι το συνεργατικό μάρκετινγκ;

Ως συνεργάτης, θα προωθείτε προϊόντα ή προσφορές της Cibdol στο blog ή στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κείμενο ή banners για να προωθήσετε αυτά τα προϊόντα ή τις προσφορές. Εάν ένας επισκέπτης μέσω της δικής σας ιστοσελίδας/blog οδηγηθεί στον δικό μας ιστότοπό και πραγματοποιήσει μια παραγγελία, θα λάβετε ένα ποσοστό του κέρδους. Αυτή η προμήθεια μπορεί να είναι έως και 20% της τιμής αγοράς. Φυσικά, μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη της ομάδας συνεργατών της Cibdol σχετικά με όλο το διαφημιστικό υλικό που πιθανόν να χρειαστείτε.

 

Πώς λειτουργεί;

Προωθήστε προϊόντα και προσφορές της Cibdol

Κατεβάστε το διαφημιστικό υλικό της Cibdol μέσω του δικτύου μας. Τοποθετήστε το στον ιστότοπό σας, προβάλλοντας έτσι την επιχείρησή μας.

Οι επισκέπτες κάνουν κλικ και οδηγούνται στην ιστοσελίδα της Cibdol

Όταν οι επισκέπτες του ιστότοπού σας κάνουν κλικ στη διαφήμιση, κατευθύνονται στον ιστότοπο της Cibdol.

Οι επισκέπτες τοποθετούν μια παραγγελία στη Cibdol

Όταν οι επισκέπτες από τον ιστότοπό σας υποβάλλουν μια παραγγελία στον δικό μας ιστότοπο, θα λάβετε ένα ποσοστό επί της αγοράς.

 

Οφέλη

 
Προώθηση προϊόντων CBD ύψιστης ποιότητας
 
Προμήθεια έως 20%
 
Πρόσβαση σε όλο το διαφημιστικό υλικό μας
 
Επαγγελματική υποστήριξη

 

Ποιους αφορά;

Ο καθένας μπορεί να γίνει συνεργάτης της Cibdol, αρκεί να διαχειρίζεται έναν ιστότοπο ή ένα blog. 

 

Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα συνεργατών μας; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας email στο: [email protected].


Αναζήτηση προϊόντων