Συγγραφέας: Luke Sholl

Luke Sholl

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Luke Sholl γράφει για το CBD, τα κανναβινοειδή και την ευεξία για πάνω από μια δεκαετία. Η εμβάθυνση στην επιστημονική βιβλιογραφία και τις κλινικές δοκιμές, παράλληλα με την προσωπική του εμπειρία, έχει οδηγήσει σε μια βαθιά κατανόηση του δυναμικού της επιστήμης των κανναβινοειδών.

Σε συνδυασμό με προσωπικές αναζητήσεις σχετικά με τη φυσική κατάσταση, έγινε σαφές στον Luke ότι το κλειδί για την ανθρώπινη υγεία, σε όλες τις πτυχές της, είναι το μέτρο. Η επιμέλεια, η αξιολόγηση από συναδέλφους και οι σχέσεις του με ειδικούς του κλάδου ενισχύουν την επιθυμία του Luke να παρουσιάζει πραγματικό και πάντα τεκμηριωμένο περιεχόμενο.

Ωστόσο, με κάτι τόσο πολύπλοκο όσο το ανθρώπινο σώμα, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάζουμε όλες τις δυνατότητες, να αμφισβητούμε την κατανόησή μας και να αναζητούμε μακροπρόθεσμα ποιοτικά δεδομένα. Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, ο Luke βρίσκεται πίσω από αρκετές δημοσιεύσεις που εστιάζουν στα κανναβινοειδή, παράλληλα με τον ρόλο του ως βασικός συγγραφέας της Cibdol.


Αναζήτηση προϊόντων