Αξιολογητής: Levent Mendirme

Levent Mendirme

Ο Levent Mendirme, BPharm, ήταν πάντα παθιασμένος με τη χρήση συμπληρωματικών παρεμβάσεων για μεγαλύτερη διάρκεια υγείας και για μια πιο υγιή ζωή. Από τότε που αποφοίτησε με πτυχίο Φαρμακευτικής από τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Gazi, έχει εργαστεί σε πολλούς τομείς της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Με περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρίας, ο Levent έχει λανσάρει εκατοντάδες καταναλωτικά, ιατροφαρμακευτικά προϊόντα, προσφέροντας την εκτεταμένη γνώση του σε τομείς όπως η επιχειρηματική ανάπτυξη B2B, οι στρατηγικές ιατρικού μάρκετινγκ και η πρόσβαση στην αγορά για φαρμακευτικά προϊόντα. Ως κορυφαίος ειδικός στα λιποσώματα και τη λιποσωμική δραστηριότητα, το πάθος του για τα συμπληρώματα τον καθιστά μια εξαιρετικά αξιόπιστη προσθήκη στην ομάδα μας.

Παράλληλα με τη θέση του ως ιδρυτής και COO της E-Conn Healthcare Consulting, και τον ρόλο του στην Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή του CureSupport Group, ο Levent θα μας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο της Cibdol συνεχίζει να πληροί εξαιρετικά υψηλά πρότυπα. Ο Levent δημοσιεύει επίσης τα δικά του έργα, συμπεριλαμβανομένων εκπαιδευτικών βίντεο και παρουσιάσεων, στο www.e-conn.org.

Είτε πρόκειται για τη δημιουργία λιποσωμικών συνθέσεων αιχμής είτε για την απαράμιλλη εμπειρία του με φαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο Levent χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας των ανθρώπων. Αναζητήστε το "liposomal_academy" στο YouTube ή βρείτε τον χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους.


Αναζήτηση προϊόντων