Αξιολογητής: Δρ Arno Hazekamp, PhD

Arno Hazekamp

Ο Δρ Arno Hazekamp έχει αφιερώσει τη ζωή του στην εις βάθος κατανόηση της φαρμακευτικής κάνναβης και των πρακτικών εφαρμογών της, παρακινούμενος από το έντονο πάθος του για τις φαρμακευτικές ιδιότητες των φυσικών ενώσεων. Πλέον, ως ερευνητής πλήρους απασχόλησης, συμβάλλει μέσω πρωτοπόρων πρωτοβουλιών στον βιομηχανικό κόσμο, μέσω μιας μοναδικής και εμπεριστατωμένης οπτικής των πραγμάτων.

Ο Δρ Arno έχει πάνω από 2 δεκαετίες εμπειρίας στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της πραγματικότητας και των μύθων γύρω από την κάνναβη. Ξεκίνησε με το διδακτορικό του πάνω στη φαρμακευτική χρήση της κάνναβης (2001-2007), έπειτα διετέλεσε επικεφαλής έρευνας και εκπαίδευσης στην Bedrocan και στη συνέχεια υπήρξε δημιουργός του ετήσιου Masterclass Φαρμακευτικής Κάνναβης.

Η πρωτοποριακή συνεισφορά του Δρ Arno στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των ολλανδικών εταιρειών και της βιομηχανίας κάνναβης (Legal Cannabis Coalition) σε συνδυασμό με το πάθος, την αποφασιστικότητα και την αξιολογημένη από ομοτίμους κατανόηση της βιοχημείας της κάνναβης, καθιστούν τις γνώσεις του Δρ Arno ανεκτίμητης αξίας για το μέλλον της φαρμακευτικής κάνναβης, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την αξιοπιστία του περιεχομένου της Cibdol.

Website & social links

Αναζήτηση προϊόντων