Πολιτική επιστροφής προϊόντων

Εδώ στη Cibdol, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας είναι η καλύτερη δυνατή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εάν δεν είστε απολύτως ικανοποιημένοι με την αγορά σας, έχετε τη δυνατότητα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους στην επιλεγμένη διεύθυνση παράδοσης.

Πληρωμές

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι η Cibdol δεν λαμβάνει πληρωμή από την κάρτα σας μέχρι να αποσταλεί το προϊόν σας. Αν θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία πριν λάβουμε την πληρωμή, σας παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Προϋποθέσεις επιστροφής

Όλα τα αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία—σφραγισμένα, κλειστά, αχρησιμοποίητα και άθικτα (εάν είναι δυνατόν).

Επιστροφή του προϊόντος σας

Αν θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Για να επιστραφεί ένα προϊόν, θα πρέπει πρώτα να έχετε συνομιλήσει με ένα μέλος της ομάδας μας. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, θα χαρούμε να σας στείλουμε ένα άλλο ως αντικατάσταση, μόλις το αρχικό παραληφθεί από εμάς και επιθεωρηθεί. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε. Κατόπιν συμφωνίας, πρέπει να μας το επιστρέψετε μέσα σε άλλες 14 ημέρες.

Διεύθυνση επιστροφής:

Handelsweg 1a
5492 NL Sint-Oedenrode
Ολλανδία

Διάρκεια ζωής του προϊόντος

Η διάρκεια ζωής του προϊόντος αναγράφεται στη φιάλη. Κάθε μεμονωμένο φιαλίδιο με έλαιο CBD έχει διαφορετική διάρκεια ζωής, επομένως θα πρέπει να ελέγξετε το προϊόν σας.

Αντικαταστάσεις

Εάν το προϊόν σας έχει υποστεί κάποια ζημιά κατά την παράδοση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του στη διεύθυνση σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μας ενημερώσετε για τυχόν ζημιές (με φωτογραφίες). Μόλις το προϊόν σταλθεί πίσω σε εμάς, θα το επιθεωρήσουμε και θα στείλουμε ένα άλλο ως αντικατάσταση, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Τι να κάνετε με τα ελαττωματικά προϊόντα

Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε να βγάλετε φωτογραφίες αμέσως. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα είναι συσκευασμένα με ασφάλεια για το ταξίδι της επιστροφής και αφού συνεννοηθείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας, στείλετε τα προϊόντα πίσω σε εμάς για επιθεώρηση.

Επιστροφές χρημάτων

Εάν έχει ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, κατά τη συμφωνημένη επιστροφή ενός προϊόντος στην αποθήκη μας, ένα μέλος του προσωπικού μας θα επιθεωρήσει το αντικείμενο για να βεβαιωθεί ότι πληροί τους παραπάνω όρους. Εάν εγκριθεί κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, η επιστροφή χρημάτων θα εκδοθεί πίσω σε εσάς μέσω πίστωσης ή μέσω της αρχικής σας μεθόδου πληρωμής, εάν αυτό είναι δυνατό.

Σημειώστε ότι:

• Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός εάν το προϊόν παρελήφθη με ελάττωμα.
• Παίρνουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας πολύ σοβαρά, οπότε αν δεν είστε ικανοποιημένοι με ένα προϊόν, θέλουμε να σας ακούσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected].


Αναζήτηση προϊόντων