ΑΓΟΡΑΣΤΕ 3, ΠΛΗΡΩΣΤΕ 2, σε ό,τι επιλέξετε! Έως και 33% έκπτωση με τον εκπτωτικό κωδικό CIBDOL3

  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster

React Faster

€ 29,95
Άμεσα διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά & οφέλη:

Promotes reaction speed (Panax Ginseng & Caffeine)*
Unique formula, with the innovative Brainberry®
With natural herb extracts
For short and long term use
Ideal for an active or high-performance lifestyle
Amount:
 
Περιγραφή
Φύλλο δεδομένων
Περιγραφή

Αστραπιαίες αντιδράσεις όταν τις χρειάζεστε περισσότερο

Όταν μια απόφαση σε κλάσματα του δευτερολέπτου κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας, επιλέξτε το React Faster από τη Cibdol. Αξιοποιώντας βασικές βιταμίνες, μέταλλα, Brainberry® Bioactor, καφεΐνη και έναν μοναδικό συνδυασμό ταυρίνης, πράσινου τσαγιού και Panax ginseng, το React Faster συνεργάζεται με τον οργανισμό σας για να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε εγρήγορση, ανεξάρτητα από το έργο*.

Ingredients: Herbs; Taurine; Caffeine; Bulking agent (Microcrystalline Cellulose); Plant Based Capsule (HPMC); Anti- Caking Agent (Magnesium Stearate); Minerals; Vitamins.

Συστατικά ανά δισκίο

Compounds mg %RI
Brainberry (Aronia Berry Extract) 65 -
Taurine 150 -
Caffeine 100 -
Green Tea 100 -
Panax Ginseng 100 -
Vitamin B3 10 63
Folate 90mcg 45
Vitamin B12 2,8mcg 112
Vitamin B6 1.7 121
Magnesium 60 16

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Το React Faster είναι το φυσικό συμπλήρωμα ευεξίας που σας προσφέρει αυτό το κρίσιμο πλεονέκτημα, είτε πρόκειται για πολύπλοκες εργασίες στη δουλειά είτε για μια απόφαση σε ένα παιχνίδι που πρέπει να παρθεί μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Κατάλληλο για βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη χρήση, το εξελιγμένο σύμπλεγμα βιταμινών, μετάλλων και φυσικών φυτικών συστατικών σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, το React Faster είναι ο φυσικός τρόπος για να παραμείνετε σε εγρήγορση.

Characteristics

Art.no: CIBD0071 EAN 7640178660717

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 30 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

Πώς να χρησιμοποιήσετε το React Faster της Cibdol

Instructions: Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε μία κάψουλα ημερησίως με ένα ποτήρι νερό. Αποφύγετε το μάσημα των μεμονωμένων σκληρών καψακίων. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


*Το Panex Ginseng και η καφεΐνη προάγουν την ταχύτητα αντίδρασης. Εκκρεμεί η έγκριση στην Ευρώπη αναφορικά με τους ισχυρισμούς για την υγεία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια υγιεινή διατροφή.


Απόδοση με βάση τα φυτά

Το React Faster περιλαμβάνει δοκιμασμένα συστατικά όπως η βιταμίνη Β12, το φολικό οξύ και το μαγνήσιο που συμβάλλουν στη λειτουργία του νευρικού συστήματος, καθώς και προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα που το διαφοροποιούν από τα παραδοσιακά συμπληρώματα.

Το Panax ginseng προάγει την ταχύτητα αντίδρασης, ενώ η καφεΐνη σας βοηθά να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί. Αυτές οι δύο ενώσεις λειτουργούν άψογα μαζί με την L-θεανίνη από το πράσινο τσάι για να ενθαρρύνουν τη γνωστική απόδοση. Το τελείωμα της εξειδικευμένης σύνθεσης είναι το Brainberry® Bioactor, ένα καινοτόμο εκχύλισμα από μούρα. Συνδυάστε όλα μαζί και έχετε ένα φυσικό συμπλήρωμα κατάλληλο για καθημερινή κατανάλωση.

Κατάλληλο για:

Γεμάτο με φυσικά συστατικά, το React Faster συνδυάζει απρόσκοπτα τα συστατικά υψηλότερης ποιότητας σε βέλτιστες αναλογίες για τη δική σας ευκολία. Ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα, την εργασία ή την κατάσταση, πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεστε για να φτάσετε στην κορυφή.

Top Sport

Activities

Traffic

Gaming

Critical Work

Φύλλο δεδομένων
Αναζήτηση προϊόντων