ΑΓΟΡΑΣΤΕ 3, ΠΛΗΡΩΣΤΕ 2, σε ό,τι επιλέξετε! Έως και 33% έκπτωση με τον εκπτωτικό κωδικό CIBDOL3

  • Focus Better
  • Focus Better
  • Focus Better
  • Focus Better
  • Focus Better
  • Focus Better

Focus Better

€ 29,95
Άμεσα διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά & οφέλη:

Helps you focus due to L-theanine (green tea)*
With Panax Ginseng & Ginkgo biloba
With the innovative Brainberry®
Good for concentration due to Zinc, Folate, Vitamin C & B12
Helps to keep you alert (due to caffeine)*
With unique added ingredient “Zeaxantine”
Amount:
 
Περιγραφή
Φύλλο δεδομένων
Περιγραφή

Για όταν χρειάζεστε αυξημένη συγκέντρωση και εστίαση

Για μέγιστη εστίαση και συγκέντρωση, επιλέξτε το Focus Better της Cibdol. Η εξειδικευμένη φόρμουλα συνδυάζει L-θεανίνη (από το πράσινο τσάι), ζεαξανθίνη και το καινοτόμο Brainberry® της Bioactor, βοηθώντας σας όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Μαζί με καφεΐνη, το Focus Better θα σας βοηθήσει να παραμείνετε σε εγρήγορση κατά τη μελέτη, το gaming ή στο πλαίσιο ενός απαιτητικού εργασιακού προγράμματος.

Ingredients: Herbs; Caffeine; Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Plant Based Capsule (HPMC); Anti- Caking Agent (Magnesium Stearate); Vitamins; Minerals.

Συστατικά ανά δισκίο

Compounds mg %RI
Brainberry (Aronia Berry Extract) 65 -
Ginkgo Biloba 100 -
Caffeine 120 -
Green Tea 100 -
Panax Ginseng 100 -
Zinc 4 40
Vitamin B3 10 63
Vitamin C 25 31
Vitamin B12 2,8mcg 112
Folate 90mcg -
Magnesium 60 16
Zeaxanthin 2 -

Παραμείνετε σε εγρήγορση διατηρώντας τον έλεγχο

Το Focus Better μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις πιο απαιτητικές προκλήσεις. Πρόκειται για έναν εύκολο τρόπο για να ενισχύσετε τη συγκέντρωσή σας χάρη σε μια σειρά φυσικών συστατικών κορυφαίας ποιότητας, όπως το καινοτόμο Brainberry® της Bioactor και χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται τόσο για βραχυπρόθεσμη όσο και για μακροπρόθεσμη χρήση.

Καμία προθεσμία, εξέταση ή διαγωνισμός δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας

Characteristics

Art.no: CIBD0072 EAN 7640178660724

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 30 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Focus Better της Cibdol

Instructions: Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε μία κάψουλα ημερησίως με ένα ποτήρι νερό. Αποφύγετε το μάσημα των μεμονωμένων σκληρών καψακίων. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


*Σας βοηθά να συγκεντρωθείτε λόγω της L-θεανίνης. Εκκρεμεί ευρωπαϊκή έγκριση αυτού του ισχυρισμού υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ποικίλη διατροφή ή έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


Κρατήστε το μυαλό σας σε φόρμα με φυσικό τρόπο

Το Focus Better είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα συγκέντρωσης που φροντίζει το μυαλό και το σώμα, αξιοποιώντας ένα εξελιγμένο μείγμα συστατικών υψηλής ποιότητας. Η L-θεανίνη του πράσινου τσαγιού συμβάλλει στην πνευματική και γνωστική υγεία, ενώ η καφεΐνη σας κρατά σε εγρήγορση, όταν το έχετε ανάγκη.

Συνδυαστικά με τη ζεαξανθίνη, το Panax ginseng συμβάλλει στη γνωστική λειτουργία και το Ginkgo biloba βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος. Το ευεργετικό προφίλ του Focus Better ολοκληρώνεται με το Brainberry® της Bioactor, ένα κλινικά μελετημένο εκχύλισμα από μούρα αρώνια.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση

Το Focus Better αποτελεί ένα κορυφαίο συμπλήρωμα συγκέντρωσης χάρη στο καινοτόμο Brainberry® της Bioactor, στα φυσικά φυτικά συστατικά και στο σύμπλεγμα ψευδαργύρου, βιταμίνης C, βιταμίνης Β12 και φυλλικού οξέος. Πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο δεν οδηγεί σε υπερδιέγερση, αλλά σε ολοένα και μεγαλύτερη ενίσχυση της συγκέντρωσης για όσο μεγαλύτερο διάστημα το λαμβάνετε.

Top Sport

Activities

Traffic

Gaming

Critical Work

Φύλλο δεδομένων
Αναζήτηση προϊόντων