Σάλτσα Με CBD Για Την Ημέρα Των Ευχαριστιών

Published:

Περιγραφή: Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για σάλτσα με CBD, ιδανική για την γαλοπούλα της Ημέρας των Ευχαριστιών. Έχει απαλή και υπέροχη γεύση που ταιριάζει τέλεια με το κρέας για το δείπνο σας.

Χρόνος μαγειρέματος: 7 λεπτά

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

Θερμίδες: 53 Kcal ανά μερίδα

Υλικά:

45 γρ. αλεύρι
45 γρ. λίπος ψημένης γαλοπούλας
250 γρ. ζωμού γαλοπούλας, χωρίς λίπος
60-120ml γάλα
6-8 σταγόνες Λιποσωμικού Ελαίου CBD περιεκτικότητας 2,5% (περίπου 15mg)
Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

1. Μόλις μαγειρέψετε την γαλοπούλα για την Ημέρα των Ευχαριστιών, μπορείτε να προετοιμάσετε τη σάλτσα σας. Συλλέξτε τον ζωμό της γαλοπούλας από το ταψί και τοποθετήστε τον σε μια κατσαρόλα.

2. Κόψτε 45 γρ. λίπους από την γαλοπούλα και τοποθετήστε το σε ένα τηγάνι μεσαίου μεγέθους. Βάλτε το τηγάνι σε μεσαία φωτιά και μόλις αρχίσει να κάνει θόρυβο το λίπος, πασπαλίστε το με 45 γρ αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να γίνουν ένα.

3. Προσθέστε 250 γρ ζωμού γαλοπούλας, χωρίς λίπος και 60 με 120ml γάλακτος, και συνεχίστε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά.

4. Βάλτε λίγο αλάτι και πιπέρι και δοκιμάστε τη σάλτσα. Προσθέστε περισσότερο αν το κρίνετε απαραίτητο. Απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά.

5. Προσθέστε 6–8 σταγόνες Λιποσωμικού Ελαίου CBD περιεκτικότητας 2,5% και ρίξτε τη σάλτσα πάνω από την τεμαχισμένη γαλοπούλα.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Αναζήτηση προϊόντων